over ons

Met de oprichting van E.G.Elektrotechniek , is een nieuwe stap gemaakt in het aanbieden van vakmanschap voor bedrijven en particulieren. Een persoonlijke benadering naar de klanten (geen managers of 3 lagen van administratieve medewerkers) zorgt ervoor dat de opdrachtgever direct contact heeft met de opdrachtnemer. De oprichter Ed Gerrits heeft jarenlang in de functie van bedrijfsleider bij Gerrits Elektrotechniek gewerkt en zo een schat aan ervaring opgedaan. Hij is hierdoor gegroeid tot een vakman op het gebied van elektrotechniek, zoals data bekabeling, brandmelding installaties en meer.
E.G.Elektrotechniek onderscheidt zich door zijn zorgvuldige afwerking. Installaties worden uiterst efficiënt en ordelijk aangelegd, over werkelijk elk detail is nagedacht.

Dit vergemakkelijkt het onderhoud en schept ruimte voor eventuele uitbreiding in de toekomst.

recente berichten

 •  

  Gelukkig en Gezond 2015
 •  

  E.G.Elektrotechniek is verhuisd !
  Welkom op bedrijven terrein de trompet in heemskerk.
 •  

  De website is online !
  Langzamerhand zal ik deze website lichte cosmetische aanpassingen geven en foto's plaatsen.

wie ben ik

Ed Gerrits

Na mijn opleiding, ruim 27 jaar geleden, te hebben afgerond, ben ik gestart bij mijn oom als elektriciën.
Hij heeft mij al snel opgeleid tot een zelfstandige monteur.
De ruime inzicht en ervaring van zijn kant heeft mij enorm geholpen. Ik heb van hem zoveel geleerd dat alles te maken is door ons. Na ruim 14 jaar heeft hij mij de leiding gegeven over het bedrijf. Na 27 jaar wilde ik alleen verder als zelfstandig ondernemer en steunt hij mij in deze beslissing.

 

wie kiest voor e.g. elektrotechniek

 Big Gym

'Bij Gerrits Elektrotechniek denken ze echt met je mee.
Ze geven nuttige tips, ook over zaken die niet met elektra te maken hebben. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
En tot slot zijn ze eerlijk. Ze doen wat ze beloven en je wordt nooit verrast door extra meerkosten.' – Claudio Santici Sporscholen Big Gym.

 ski centrum heemskerk

Ed Gerrits is betrouwbaar.
Als wij met de kerstdagen een probleem hebben, staat hij meteen op de stoep. Of hij nou vakantie heeft of niet, hij komt het oplossen.
Hij begrijpt dat het voor een bedrijf belangrijk is om te kunnen blijven draaien. Daarnaast heeft hij kennis van zaken en geeft hij toegewijd advies voor de allerbeste oplossing.
-- Marco van der Zande Skicentrum Heemskerk.

 Hans Castricum

Ed doet al het onderhoud en verbouwingen van diverse scholen in Beverwijk/Heemskerk/Wijk aan Zee en Velserbroek.
Ook doet hij de verbouwingen van woonhuizen en badkamers voor ons.
Ed Gerrits is een fijn persoon en bovenal zeer te vertrouwen. Afspraken worden altijd nagekomen , je kunt op hem bouwen.
De afwerking is netjes en er wordt geen rotzooi achter gelaten.